Tilbage til forrige side

Fotopakke 1 - Pris: 4.500,-

Vores forberedelser:

  Vi er velforberedte når I skal fotograferes. I ugen op til brylluppet tager vi altid ud til den lokation hvor portrætterne skal tages. Her har vi ikke brudeparret med. Vi forbereder en fotosession, hvor vi finder områdets bedst egnede baggrundsscenarier. Det er af stor betydning, at området er praktisk og tilgængeligt. Det skal være muligt at gå eller køre derhen i bil, og bilen skal kunne parkeres et sted. Der ud over skal der tages hensyn til, at især bruden skal kunne gå fra scenarie til scenarie indenfor lokationen. Dvs. ingen lange distancer og ingen mudder, højt og vådt græs etc. men gerne vej eller sti. Vi tager udgangspunkt i jeres ønske om hvor portrætteringen skal foregå. Vi står dog helst selv for den detaljerede planlægning af fotosessionen og udvælgelsen af de specifikke scenarier. Vi kører ikke mellem flere lokationer, men anvender flere scenarier i samme område indenfor gå-afstand.
  Se eksempler på scenarier her:
 • En grim bropille af jern kan sagtens være velegnet, hvis den udnyttes stilistisk korrekt.
  Se eksempel 1 her
 • En gammel rustik bro i en park er et glimrende scenarie. Men ingen andre elementer må forstyrre billedet.
  Se eksempel 2 her
 • Den storslåede natur: Skyerne på himlen og stendiget har en stor betydning for kompositionen:
  Se eksempel 3 her
 • Vi tager fotos af scenarierne og sender billederne til jer pr. mail, så I kan danne jer en forhåndsbillede.
  Her er et eksempel (åbner i nyt vindue).
  og her det følgende resultat (åbner i nyt vindue).
  F.eks. undgår vi helst biler, villaer, lygtepæle og andre menneskelige elementer, MED MINDRE at der er en idé i det.Fotopakke 1 arbejdsplan:

  Vielsen

  Fotopakke 1 inkluderer som udgangspunkt én fotograf. Randi eller Nicolai. I nogle tilfælde hvor der er særlige behov, møder vi op begge to. Fotografen ankommer til vielsesstedet 30 minutter før vielsen. Hvis der er tale om en kirkelig vielse, så tager vi en kort snak med præst eller kirketjener vedrørende kirkens fotopolitik. Fotografen forsøger at være mindst muligt forstyrrende under vielsen og fotograferer:
 • Gæster der ankommer til vielsesstedet
 • Gommen, forlover og gæster der afventer.
 • Bruden der ankommer til stedet med følge: evt. far og brudepiger.
 • Brudefølget der går hen ad gulvet og modtages af gom, forlover, præst.
 • Selve vielsen (alt efter stedets/kirkens fotopolitik)
 • Brudeparret der går hen ad gulvet ud af kirken
 • Lykønskninger og riskast udenfor kirken.
 • Evt. gruppebilleder: Brudepar og familiemedlemmer i forskellige konstellationer ved alteret i kirken, ude foran kirken eller hvor det nu er muligt. Nogle kirker har flere vielser og tillader derfor ikke, at man går ind i kirken igen.
 • Portrætterne

  Herefter er det tid til at tage de de officielle portrætfotos af brudeparret på en udvalgt lokation. Læs mere om vores forberedelser øverst på siden. I nogle tilfælde kan der fotograferes i nærheden af kirken/vielses-stedet. I andre tilfælde ligger foto-lokationen et stykke fra vielsesstedet hvilket kræver transport i bil. Under portrætteringen er brudeparret og bryllupsfotograf alene. Brudeparret instrueres og guides, men vi tager også nogle fotos imellem instruktionerne, når I "bare" er jer. Børn er velkomne på portrætbillederne. Hvis børnene er små, tager vi billeder med dem først, og så skal der være en børnepasser, der kan tage dem med sig fra fotosessionen. Små børn er sjældent glade for, at de på forældrenes bryllupsdag, ikke får den fulde opmærksomhed. Det er derfor almindeligt, at de ikke er helt samarbejdsvillige under fotosessionen. Portrætteringen bliver bedst, hvis brudepar og fotografer ikke forstyrres af andre tilstedeværende. I tilfælde af let regnvejr har vi pæne paraplyer med som kan afskærme brudeparret, og det er brudeparret der i sidste ende afgør hvor den acceptable grænse ligger. Let regn giver iøvrigt et ganske glimrende lys til fotografering. Her er eksempel på fotos der er taget i let regn (åbner i nyt vindue). Det er dog en god idé at brudeparret har forberedt en plan B i tilfælde af MEGET regn. Det kan f.eks. være at fotoseesionen i stedet kan foregå i de selskabslokaler hvori bryllupsfesten skal afholdes. Vi oplever yderst sjældent, (ca. 2-3%) at vejret er så slemt at plan B tages i brug.I modtager:

 • 300-500 let redigerede fotos i farver. Billederne leveres pr. post på en usb-stick i jpg-format i højest mulige opløsning (op til 4000 x 6000 px), 300 ppi (pixels per inch). Dvs. at billederne bliver leveret i højest mulige kvalitet og er velegnet til web, print og fremvisning på skærm. Kvaliteten giver mulighed for at lave fotoprint forstørrelser op til 33 x 50 cm helt uden kvalitetsforringelse. Det er også muligt at få printet forstørrelser i plakatkvalitet (100 ppi) på helt op til 150 x 100 cm. Vi tilbyder dog ikke print og forstørrelse af fotos, det kan nemt blive gjort hos en fotohandler og -webshops. Til gengæld tilbyder vi fotobøger. Se mere om det nedenstående.
 • 20-30 redigerede fotos udvælges af os og leveres som de øvrige fotos i højest mulige kvalitet på usb. Hvad er redigerede fotos? Vi behandler hver enkelt foto med professionel, rutineret og kærlig hånd i vores fotoediteringsprogram (Lightroom/Photoshop). Her beskæres billederne, de rettes op, lys- og farvefordeling optimeres og fotografiske detaljer fremhæves.
 • Web-galleri med de redigerede fotos.
  Se eksempler her:
  Web-galleri eksempel 1 (åbner i nyt vindue)
  Web-galleri eksempel 2 (åbner i nyt vindue)
  I får galleriets adresse således at I kan sende et link ud til pårørende og bekendte og fremvise resultatet. Fotos i web-galleriet kan godt downloades. De er optimeret til fremvisning på en skærm og egner sig fint til web og sociale medier. De egner sig derimod IKKE til print/forstørrelse/fotobog, her skal I bruge de fotos som leveres digitalt på usb. Fotos i web-galleriet er desuden anført et vandmærke. Web-galleriet gemmes i et år.
 • Ovenstående fotos tilsendes på En usb. Filerne er for store (høj kvalitet) til levering gennem tjenester Dropbox, Google Drive, Skydrive, ICloud etc..Ekstra tilkøb:

 • Fotografering af brudens forberedelser : 1.500,- Her indgår fotografering af bruden der får sat hår, lagt make-up og bliver klædt på. Randi har udviklet en stor ekspertise i fotografering af brudens forberedelser. Hun har en rutineret fotografisk sans for styling og detaljer, og desuden foretrækker de fleste brude en "feminin zone" omkring sig under forberedelserne. Der fotograferes 100-150 fotos og 10 redigerede fotos som i modtager oveni den eksisterende pakke. Det aftales individuelt hvornår at fotografering passer bedst. Se mere her
 • Klassisk hardcover fotobog : 749,-. 30x30 cm. 20 sider med 25-35 fotos. Klassisk slidstærk fotobog med stift omslag og glossy papir. Se mere om bogen her.
 • Luksus fotobog. Tekstilcover med layflat indbinding : 1299,-. 40x30 cm. 20 sider med 25-35 fotos. Med layflat indbinding kan ét billede udfylde to sider med en glidende overgang henover dobbeltsiderne, uden at motiv- dele går tabt i ryggens limning. Bogen er produceret i højeste kvalitet, med tykke sider på 800 gram og flot cover i tekstil. Se mere om bogen her.

Hvis ovenstående beskrivelse ikke har givet jer svar på et eller flere spørgsmål. Så kig evt. på vores faq her eller kontakt os i formularen her. Hold jer ikke tilbage.

Tilbage til forrige side