Tilbage til forrige side

All inclusive - Pris: 25.000,-

Lidt om All inclusive

I All inclusive pakken er alle sejl sat sat. Både Randi og Nicolai deltager, og ud over at fotograferer, filmer vi dagens højdepunkter. I får web-galleri, fotobog og bryllupsfilm. Der hører tilmed diskotek med til festen (Nicolai har været DJ i mange år). I kan se filmklip fra diskoteket i aktion ved tidligere bryllupper her..


Forberedelser:

  Forberedende møde

  Vi aftaler et møde, hvor vi lærer hinanden at kende. Vi fortæller noget om fotografering og planlægning af et bryllup. Vi lytter til jeres ønsker og hjælper jer med gode råd erfaring fra vores arbejde med flere hundreder bryllupper.

  Vores forberedelser

  Vi er velforberedte når I skal fotograferes. I ugen op til brylluppet tager vi altid ud til den lokation hvor portrætterne skal tages (uden brudepar). Vi forbereder en fotosession, hvor vi finder områdets bedst egnede baggrundsscenarier. Under dette besøg tager vi fotos af scenarierne og sender billederne til jer pr. mail, så I kan danne jer en forhåndsbillede.
  Her er et eksempel.
  og her det følgende resultat
  Det er af stor betydning, at området er praktisk og tilgængeligt. Det skal være muligt at gå eller køre derhen i bil, og bilen skal kunne parkeres et sted. Der ud over skal der tages hensyn til, at især bruden skal kunne gå fra scenarie til scenarie indenfor lokationen. Dvs. ingen lange distancer og ingen mudder, højt og vådt græs etc. men gerne vej eller sti. Vi tager udgangspunkt i jeres ønske om hvor portrætteringen skal foregå. Vi står dog helst selv for den detaljerede planlægning af fotosessionen og udvælgelsen af de specifikke scenarier. Vi kører ikke mellem flere lokationer, men anvender flere scenarier i samme område indenfor gå-afstand. Se eksempler på scenarier her:
 • En mindre pæn bropille af jern kan sagtens være velegnet, hvis den udnyttes stilistisk korrekt.
  Se eksempel 1 her
 • En gammel rustik bro i en park er et glimrende scenarie. Men ingen andre elementer må forstyrre billedet.
  Se eksempel 2 her
 • Den storslåede natur: Skyerne på himlen og stendiget har en stor betydning for kompositionen:
  Se eksempel 3 her
 • F.eks. undgår vi helst biler, villaer, lygtepæle og andre menneskelige elementer, MED MINDRE at der er en idé i det.All inclusive arbejdsplan:

  Brudens forberedelser

  Det aftales forinden hvornår at det foretrækkes at fotografen ankommer til fotografering af brudens forberedelser. Vi vil gerne fange detaljer undervejs når der sættes hår, lægges make-up, og når brudekjole tages på, og vi og slutter som regel forberedelserne af med nogle smukke portrætter af bruden som er klar til vielsen. Det er som regel Randi der fotograferer forberedelserne. Det er jo en slags "feminin zone". Nicolai møder til gengæld op på vielsesstedet (kirken) for at møde og fotografere den ventende gom.

  Vielsen

  Nicolai ankommer til vielsesstedet 30 minutter før vielsen. Hvis der er tale om en kirkelig vielse, så tager han en kort snak med præst eller kirketjener vedrørende kirkens fotopolitik. Fotografen forsøger at være mindst muligt forstyrrende under vielsen og fotograferer:
 • Gæster der ankommer til vielsesstedet
 • Gommen, forlover og gæster der afventer.
 • Bruden der ankommer til stedet med følge: evt. far og brudepiger.
 • Brudefølget der går hen ad gulvet og modtages af gom, forlover, præst.
 • Selve vielsen (alt efter stedets/kirkens fotopolitik)
 • Brudeparret der går hen ad gulvet ud af kirken
 • Lykønskninger og riskast udenfor kirken.
 • Gruppebilleder: Brudepar og familiemedlemmer i forskellige konstellationer ved alteret i kirken, ude foran kirken eller hvor det nu er muligt. Nogle kirker har flere vielser og tillader derfor ikke, at man går ind i kirken igen.
 • Portrætterne

  Herefter er det tid til at tage de de officielle portrætfotos af brudeparret på en udvalgt lokation. Læs mere om vores forberedelser øverst på siden. I nogle tilfælde kan der fotograferes i nærheden af kirken/vielses-stedet. I andre tilfælde ligger foto-lokationen et stykke fra vielsesstedet hvilket kræver transport i bil. Under portrætteringen kan brudeparret vælge at være alene med fotografen, eller få en best man med e.lign. Brudeparret instrueres og guides, men vi tager også nogle fotos imellem instruktionerne, når I "bare" er jer. Børn er velkomne på portrætbillederne. Hvis børnene er små, tager vi billeder med dem først, og så skal der være en børnepasser, der kan tage dem med sig fra fotosessionen. Små børn er sjældent glade for, at de på forældrenes bryllupsdag, ikke får den fulde opmærksomhed. Det er derfor almindeligt, at de ikke er helt samarbejdsvillige under fotosessionen. I tilfælde af let regnvejr har vi pæne paraplyer med som kan afskærme brudeparret, og det er brudeparret der i sidste ende afgør hvor den acceptable grænse ligger. Let regn giver iøvrigt et ganske glimrende lys til fotografering. Det er dog en god idé at brudeparret har forberedt en plan B i tilfælde af MEGET regn. Det kan f.eks. være at fotoseesionen i stedet kan foregå i de selskabslokaler hvori bryllupsfesten skal afholdes. Vi oplever yderst sjældent, at vejret er så slemt at plan B tages i brug.

  Receptionen

  Receptionen foregår efter bryllupsportrætteringen, men kan også foregå lige efter vielsen og før portrætteringen. F.eks. hvis receptionslokalet ligger i forbindelse med vielsesstedet (eksempelvis sognehus tilhørende kirke). Hvis brylluppet ligger indenfor oktober-april vil vi dog anbefale, at portrætteringen foregår før receptionen, da dagslyset hurtigere forsvinder på denne tid af året.
  Fotos af recepetionen består eller kan bestå af:
 • Stemningsbilleder
 • Kageudskæring
 • Udpakning af gaver
 • Gruppefotos
 • Festen

  Vi tager fotos gennem hele bryllupsfesten fra før middagen til lidt efter brudevalsen. Vi går stille og rolig rundt og fanger de små naturligt opståede detaljer, og påkalder os så lidt opmærksomhed som muligt.
  Vi fotograferer:
 • Borddækning
 • Stemningsbilleder af brudepar og festdeltagere der snakker og hygger sig.
 • Taler og indslag. Både fra talerens og lytternes synsvinkel
 • Vi tager ikke fotos af spisende gæster. Der ser man som regel ikke godt ud:-)
 • Kaffe/kage. Vi har et web-galleri med portrætter af brudepar klar til fremvisning på dette tidspunkt hvis det ønskes. Det er ofte meget populært.
 • Brudevals
 • Se eksempel fra en bryllupsfest her.
 • Diskotek
 • Nicolai har været musiker og DJ til flere hundrede bryllupper inden han blev fotograf. I kan se klip fra tidligere bryllupper her og læse trustpilot anmeldelser her. Jeres fest vil være I kyndige musikalske hænder. I kan vælge om ønsker, at der er diskoteket skal spille stemninsmusik under middagen, eller om I blot ønsker diskoteket til dansen efter kaffen. Der vil blive spillet den musik, som flest mulig ønsker at danse til eller lytte til. I er velkomne til at lave ønskeliste eller give et praj om den musikalske smag.I modtager:

 • 700-1100 standard redigerede fotos i farver. Se f.eks. ca. 1.000 standardredigerede fotos fra et bryllup her. Billederne overføres via Wetransfer i højest mulige opløsning (op til 4000 x 6000 px), 300 ppi (pixels per inch). Dvs. at billederne bliver leveret i højest mulige kvalitet og er velegnet til web, print og fremvisning på skærm. Kvaliteten giver mulighed for at lave fotoprint forstørrelser op til 33 x 50 cm helt uden kvalitetsforringelse. Det er også muligt at få printet forstørrelser i plakatkvalitet (100 ppi) på helt op til 150 x 100 cm. Vi tilbyder dog ikke print og forstørrelse af fotos, det kan nemt blive gjort hos en fotohandler og -webshops.
 • 50-60 individuelt redigerede fotos udvælges af os og leveres som de øvrige fotos i højest mulige kvalitet på usb. Hvad er redigerede fotos? Vi behandler hver enkelt foto med professionel, rutineret og kærlig hånd i vores fotoediteringsprogram (Lightroom/Photoshop). Her beskæres billederne, de rettes op, lys- og farvefordeling optimeres og fotografiske detaljer fremhæves.
 • Alle fotos tilsendes på Wetransfer. Vi er som regel 3-4 dage om at levere.
 • Web-galleri med de redigerede fotos.
  Se eksempler her:
  Web-galleri eksempel 1
  Web-galleri eksempel 2
  I får galleriets adresse således at I kan sende et link ud til pårørende og bekendte og fremvise resultatet. Fotos i web-galleriet kan godt downloades. De er optimeret til fremvisning på en skærm og egner sig fint til web og sociale medier. De egner sig derimod IKKE til print/forstørrelse/fotobog, her skal I bruge de fotos som leveres digitalt på usb. Fotos i web-galleriet er desuden anført et vandmærke. Web-galleriet gemmes i et år.
 • Bryllupsfilm af ca. 10 minutters varighed.
 • Film med taler og gæsternes indslag til bryllupsfesten.Hvis ovenstående beskrivelse ikke har givet jer svar på et eller flere spørgsmål. Så kig evt. på vores faq her eller kontakt os i formularen her. Hold jer ikke tilbage.

Tilbage til forrige side