Tilbage til forrige side

Fotopakke 2 - Pris: 8.000,-

Vores forberedelser:

  Vi er velforberedte når I skal fotograferes. I ugen op til brylluppet tager vi altid ud til den lokation hvor portrætterne skal tages (uden brudepar). Vi forbereder en fotosession, hvor vi finder områdets bedst egnede baggrundsscenarier. Under dette besøg tager vi fotos af scenarierne og sender billederne til jer pr. mail, så I kan danne jer en forhåndsbillede.
  Her er et eksempel.
  og her det følgende resultat.
  Det er af stor betydning, at området er praktisk og tilgængeligt. Det skal være muligt at gå eller køre derhen i bil, og bilen skal kunne parkeres et sted. Der ud over skal der tages hensyn til, at især bruden skal kunne gå fra scenarie til scenarie indenfor lokationen. Dvs. ingen lange distancer og ingen mudder, højt og vådt græs etc. men gerne vej eller sti. Vi tager udgangspunkt i jeres ønske om hvor portrætteringen skal foregå. Vi står dog helst selv for den detaljerede planlægning af fotosessionen og udvælgelsen af de specifikke scenarier. Vi kører ikke mellem flere lokationer, men anvender flere scenarier i samme område indenfor gå-afstand. Se eksempler på scenarier her:
  Se nogle eksempler her:
 • En mindre pæn bropille af jern kan sagtens være velegnet, hvis den udnyttes stilistisk korrekt.
  Se eksempel 1 her
 • En gammel rustik bro i en park er et glimrende scenarie. Men ingen andre elementer må forstyrre billedet.
  Se eksempel 2 her
 • Den storslåede natur: Skyerne på himlen og stendiget har en stor betydning for kompositionen:
  Se eksempel 3 her
 • F.eks. undgår vi helst biler, villaer, lygtepæle og andre menneskelige elementer, MED MINDRE at der er en idé i det.
 • I vores planlægning indgår det også i høj grad, at der er kort afstand mellem scenarierne, da især bruden er iklædt beklædning der ikke er egnet til lange spadsereture!Fotopakke 2 arbejdsplan:

  Vielsen

  Fotopakke 2 inkluderer som udgangspunkt én fotograf. Randi eller Nicolai. I nogle tilfælde hvor der er særlige behov, møder vi op begge to. Fotografen ankommer til vielsesstedet 30 minutter før vielsen. Hvis der er tale om en kirkelig vielse, så tager vi en kort snak med præst eller kirketjener vedrørende kirkens fotopolitik. Fotografen forsøger at være mindst muligt forstyrrende under vielsen og fotograferer:
 • Gæster der ankommer til vielsesstedet
 • Gommen, forlover og gæster der afventer.
 • Bruden der ankommer til stedet med følge: evt. far og brudepiger.
 • Brudefølget der går hen ad gulvet og modtages af gom, forlover, præst.
 • Selve vielsen (alt efter stedets/kirkens fotopolitik)
 • Brudeparret der går hen ad gulvet ud af kirken
 • Lykønskninger og riskast udenfor kirken.
 • Evt. gruppebilleder: Brudepar og familiemedlemmer i forskellige konstellationer ved alteret i kirken, ude foran kirken eller hvor det nu er muligt. Nogle kirker har flere vielser og tillader derfor ikke, at man går ind i kirken igen.
 • Portrætterne

  Herefter er det tid til at tage de de officielle portrætfotos af brudeparret på en udvalgt lokation. Læs mere om vores forberedelser øverst på siden. I nogle tilfælde kan der fotograferes i nærheden af kirken/vielses-stedet. I andre tilfælde ligger foto-lokationen et stykke fra vielsesstedet hvilket kræver transport i bil. Under portrætteringen er brudeparret og bryllupsfotograf alene. Brudeparret instrueres og guides, men vi tager også nogle fotos imellem instruktionerne, når I "bare" er jer. Børn er velkomne på portrætbillederne. Hvis børnene er små, tager vi billeder med dem først, og så skal der være en børnepasser, der kan tage dem med sig fra fotosessionen. Små børn er sjældent glade for, at de på forældrenes bryllupsdag, ikke får den fulde opmærksomhed. Det er derfor almindeligt, at de ikke er helt samarbejdsvillige under fotosessionen. Portrætteringen bliver bedst, hvis brudepar og fotografer ikke forstyrres af andre tilstedeværende. I tilfælde af let regnvejr har vi pæne paraplyer med som kan afskærme brudeparret, og det er brudeparret der i sidste ende afgør hvor den acceptable grænse ligger. Let regn giver iøvrigt et ganske glimrende lys til fotografering. Det er dog en god idé at brudeparret har forberedt en plan B i tilfælde af MEGET regn. Det kan f.eks. være at fotoseesionen i stedet kan foregå i de selskabslokaler hvori bryllupsfesten skal afholdes. Vi oplever yderst sjældent, (ca. 2-3%) at vejret er så slemt at plan B tages i brug.

  Receptionen

  Receptionen foregår efter bryllupsportrætteringen, men kan også foregå lige efter vielsen og før portrætteringen. F.eks. hvis receptionslokalet ligger i forbindelse med vielsesstedet (eksempelvis sognehus tilhørende kirke). Hvis brylluppet ligger indenfor oktober-april vil vi dog anbefale, at portrætteringen foregår før receptionen, da dagslyset hurtigere forsvinder på denne tid af året.
  Fotos af recepetionen består eller kan bestå af:
 • Stemningsbilleder
 • Kageudskæring
 • Udpakning af gaver
 • GruppefotosI modtager:

 • 400-600 standard redigerede fotos i farver. Billederne leveres til mail via We Transfer i højest mulige opløsning (op til 4000 x 6000 px), 300 ppi (pixels per inch). Dvs. at billederne bliver leveret i højest mulige kvalitet og er velegnet til web, print og fremvisning på skærm. Kvaliteten giver mulighed for at lave fotoprint forstørrelser op til 33 x 50 cm helt uden kvalitetsforringelse. Det er også muligt at få printet forstørrelser i plakatkvalitet (100 ppi) på helt op til 150 x 100 cm. Vi tilbyder dog ikke print og forstørrelse af fotos, det kan nemt blive gjort hos en fotohandler og -webshops. Til gengæld tilbyder vi fotobøger. Se mere om det nedenstående.
 • 30-40 individuelt redigerede fotos Billederne leveres til mail via We Transfer. Udvælges af os og leveres som de øvrige fotos i højest mulige kvalitet. Hvad er redigerede fotos? Vi behandler hver enkelt foto med professionel, rutineret og kærlig hånd i vores fotoediteringsprogram (Lightroom/Photoshop). Her beskæres billederne, de rettes op, lys- og farvefordeling optimeres og fotografiske detaljer fremhæves.
 • Web-galleri med de redigerede fotos.
  Se eksempler her:
  Web-galleri eksempel 1 (åbner i nyt vindue)
  Web-galleri eksempel 2 (åbner i nyt vindue)
  I får galleriets adresse således at I kan sende et link ud til pårørende og bekendte og fremvise resultatet. Fotos i web-galleriet kan godt downloades. De er optimeret til fremvisning på en skærm og egner sig fint til web og sociale medier. De egner sig derimod IKKE til print/forstørrelse/fotobog, her skal I bruge de fotos som leveres digitalt på usb-stick. Fotos i web-galleriet er desuden anført et vandmærke. Web-galleriet gemmes i et år.Hvis ovenstående beskrivelse ikke har givet jer svar på et eller flere spørgsmål. Så kig evt. på vores faq her eller kontakt os i formularen her. Hold jer ikke tilbage.

Tilbage til forrige side